Van Hirtum Geudens 


Van Hirtum Geudens
 is werkzaam in de bouw, zowel in de particuliere sector als voor bedrijven. Zij zijn producent en plaatser van schrijnwerk, zonwering, dak- en gevelelementen, terras-, tuin en interieurelementen. In hun toonzaal kan je als klant de verschillende materialen en mogelijkheden bekijken en vervolgens bespreken met een medewerker.

Naast installatie verzorgt Van Hirtum Geudens tevens voor onderhoud van de door hen geplaatste ramen, deuren, poorten, ...


Van Hirtum Geudens wil op een betrouwbare en competente wijze meewerken aan het realiseren van kleine of grote verbouwingswerken of nieuwbouwprojecten. Zij wil dit doen op een eerlijke, veilige, efficiënte en milieubewuste wijze.

Om haar doelstelling te bereiken zal zij zich maximaal inspannen om haar personeel te motiveren en, in een aangename, familiale werksfeer, hen optimale kansen te bieden zich professioneel te ontplooien.

Zo hoopt Van Hirtum Geudens gestaag op eigen kracht te kunnen groeien, zich verder te kunnen ontwikkelen ten dienste van haar klanten en een stabiele toekomst aan te bieden aan haar medewerkers. 

WAT (de vraag)

Om een correcte klant- en projectopvolging te kunnen doen gebruikt Van Hirtum reeds jaren het Open Source pakket Odoo. 
De taken die voor Van Hirtum Geudens dienen uitgevoerd te worden, zijn:

- Projectopvolging en ondersteuning implementatie

- Vernieuwing ERP infrastructuur

- Odoo expert interfacing externe systemen

- Odoo expert ondersteuning

 

HOE

Van Hirtum Geudens gebruikt reeds jaren het ERP-pakket ODOO. fks ondersteunt Van Hirtum in het gebruik en bij specifieke aanpassingen. Recent deed fks een een upgrade naar Odoo 14 om zo aan Van Hirtum-Geudens de mogelijkheid te geven te kunnen gebruik maken van de laatste nieuwe functionaliteiten van Odoo.