april 2024​

fks en Starfisk bundelen hun krachten!

Groot nieuws! fks en Starfisk slaan de handen in elkaar voor een krachtige samenwerking!


Deze samenwerking tilt onze dienstverlening naar een hoger niveau, en zorgt ervoor dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.


fks staat bekend om zijn expertise in Odoo, GIS en BI. Starfisk is een gevestigde partner voor SAAS-toepassingen, DevOps, Platform & Architectuur.


Door onze krachten te bundelen, kunnen we een breed scala aan hoogwaardige diensten aanbieden, afgestemd op de behoeften van onze klanten.


Wat betekent dit voor u? Als gewaardeerde klant van fks en Starfisk kunt u profiteren van:

  • Een uitgebreider dienstenaanbod: Elevating Businesses|Empowering people. Zo maken we niet alleen uw project, maar ook uw business sterker.
  • Verbeterde expertise: Onze teams van experts bundelen hun kennis en ervaring, zo wordt uw software op maat nog beter!
  • Lokale aanwezigheid: Met kantoren in Hasselt en Brugge zijn we nog beter gepositioneerd om u lokaal te ondersteunen en snel te reageren op uw vragen en wensen.


Natuurlijk blijven onze waarden dezelfde: u voorzien van een hoogwaardige service en ondersteuning, net zoals u van ons gewoon bent.


Mocht u vragen hebben over de samenwerking of over hoe we u verder kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem zeker een kijkje op www.fks.be en www.starfisk.com


december 2021​

fks neemt deel aan project MEsP

Het project 'Ontwikkeling van een prestatiekader voor mariene ecosystemen’ wil de basis leggen voor een bedrijfsinstrument (de zogenaamde MEsP-tool) om de prestaties van een bedrijf in termen van effecten op en afhankelijkheden van mariene ecosystemen te beoordelen. In tegenstelling tot activiteiten op het land is een dergelijk instrument niet beschikbaar voor bedrijven die op zee actief zijn. De tool zal deze bedrijven in staat stellen om positieve bijdragen te meten,  ...

Ga verder met lezen

juni 2020 Category

fks verhuist naar een nieuwe locatie

De verhuis van onze kantoren van de Schampbergstraat, Kuringen naar de Grote Baan 79 te Kuringen stond reeds lang ingepland toen de eerste corona lockdown eraan kwam. Ondanks alles ging de verhuis toch door. Het kantoor werd de eerste maanden nauwelijks gebruikt doordat thuiswerk het nieuwe normaal was. Intussen wordt thuiswerk gecombineerd met werken op kantoor. 


december 2019

ALLE PROCESSEN IN 1 CLOUDGEBASEERDE TOOL

Maatwerkbedrijf De Ploeg uit Sint-Truiden contacteerde FKS voor het eerst in 2012. Eerst om een urenregistratie-app te ontwerpen voor haar doelgroepmedewerkers, enkele jaren later volgde een compleet ERP-systeem. Het resultaat? Efficiëntiewinst én gebruiksgemak...

Ga verder met lezen
september 2015                   september 2015

betaalbaar ERP-maatwerk

Een ERP-systeem dat uw administratieve processen in kaart brengt en informatie geeft over uw voorraden, inkomsten en uitgaven? Dat zich perfect leent voor uitgebreid projectmanagement en dat toch betaalbaar is? Het kan, aldus Eric Smets en Gerry Wertelaers, zaakvoerders van FKS. “Wij maken gebruik van het open sourcepakket Odoo. Odoo is minstens even robuust als SAP of Navision, maar het is licentievrij waardoor het ook voor KMO’s een interessant en betaalbaar systeem is.”...

Ga verder met lezen
maart 2013 september 2015

fks maakt Flandrien van wielerfanaten 

De Ronde van Vlaanderen bestaat 100 jaar, en voor die gelegenheid wil West-Vlaanderen wel eens zot uit de hoek komen. Minister van Toerisme Geert Bourgeois stelde deze week een uitgebreid programma voor om wielergek Vlaanderen te ... 

Ga verder met lezen
juni 2012

fks maakt uurregistratie via smartphones 

De ploegbazen van het sociale economiebedrijf De Ploeg in Sint-Truiden hebben een smartphone in gebruik genomen waarmee ze heel eenvoudig de werkuren en de taken van hun medewerkers kunnen registreren. De informatie wordt automatisch ...

Ga verder met lezen